Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruud de Wild getrouwd

Shownieuws

Ruud de Wild is vrijdag op een locatie in Overveen getrouwd met Aafke.Toy Travis, het 4-jarige dochtertje van Ruud, overhandigde de trouwringen aan het stel.

Radio 538-deejay Ruud de Wild is vrijdag getrouwd met zijn vriendin Aafke. Het stel gaf elkaar het jawoord op een geheime locatie in het Noord Hollandse Overveen. Toy Travis, het 4-jarige dochtertje van Ruud uit een eerder huwelijk met Tatum Dagelet, overhandigde de trouwringen aan het bruidspaar.

Aafke droeg een tradionele jurk gemaakt door haar vriendin Baukje Bies vertelt fotograaf Edwin Smulders in RTL Boulevard. Smulders werd als enige fotograaf uitgenodigd door het bruidspaar om kiekjes te maken, die volgende week verschijnen in weekblad Story. Ruud was gekleed volgens de fotograaf in een 'strak pak'.

De deejay en zijn kersverse vrouw leerden elkaar twee jaar geleden kennen bij Radio 538. Op de werkvloer sloeg de vonk over. Volgens gast Daphne Bunskoek heeft Ruud in Aafke de ware gevonden. "Het was een grappige bruiloft. Tijdens het jawoord voegde Ruud eraan toe 'Ja ik wil en dit keer echt'", vertelt Bunskoek in Boulevard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen