Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina Curry is verliefd

Shownieuws

Christina, de 17-jarige dochter van Patricia Paay en Adam Curry, showde vrijdag vol trots haar vriend aan de Nederlandse pers. De gelukkige is Jake Stocks.

Christina Curry, de 17-jarige dochter van Patricia Paay en Adam Curry, showde vrijdag vol trots haar vriend aan de Nederlandse pers. Tijdens de uitreiking van de Glamour Awards in het Amstel Hotel in Amsterdam week de Britse Jake Stocks geen moment van haar zijde, al leek hij wat verbluft om de vele aandacht die zijn vriendin en haar moeder kregen. "Ik had daar maar niet te veel over verteld want ik was bang dat ik hem zou afschrikken", lachte Christina daarover.

Het stel heeft elkaar op school leren kennen, ze zaten bij elkaar in de klas, en is erg verliefd. De blonde Stocks zei dat Christina anders is dan andere meisjes die hij kent, en dat hij daarom op haar is gevallen. "En ze is uiteraard beeldschoon", voegde hij daaraan toe.

Patricia Paay, die met haar gezin in Engeland woont, was in Nederland om een Glamour Award in ontvangst te nemen, die ze kreeg omdat ze veertig jaar actief is in de showbizz. Ze kreeg de prijs uit handen van haar goede vriend en manager John van Katwijk, die een ontroerende toespraak hield over de kleine diva.

Ook Sheila de Vries en Rodrigo Otazo namen een glamourprijs in ontvangst. Gert-Jan Dröge, die eerder dit jaar overleed, kreeg de prijs postuum uitgereikt. Zijn nichtje Xandra Brood nam de award namens hem in ontvangst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen