Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Glamour Award voor jubilerende Patricia Paay

Shownieuws

Patricia Paay is onderscheiden met een Glamour Award omdat ze veertig jaar actief is in de showbizz. Ze kreeg de onderscheiding vrijdag in het Amstel Hotel.

Patricia Paay is onderscheiden met een Glamour Award omdat ze precies veertig jaar actief is in de showbizz. Ze kreeg de onderscheiding vrijdag in het Amsterdamse Amstel Hotel uit handen van haar goede vriend en manager John van Katwijk.

Ook modeontwerpster Sheila de Vries en sieradenontwerper Rodrigo Otazu vielen in de glamourprijzen, die bedoeld zijn als eerbetoon aan de creativiteit van de showbusiness in Nederland. De eerder dit jaar overleden societyman Gert-Jan Dröge werd de award postuum toegekend. Zijn nichtje Xandra Brood nam de prijs voor hem in ontvangst.

De presentatrice Marielle Bastiaansen en de eerste Mis(s) Nederland Roos Prommenschenckel werden tijdens de uitreiking van de Glamour Awards gehuldigd als ambassadrices van Nederland Positief, de stichting die de awardshow organiseert. Prommenschenckel onthulde een schilderij van prinses Diana, voorzien van honderden Swarovski-kristallen. Het portret, van de hand van kunstenaar Hayo Sol, is bestemd voor een veiling ten bate van The Diana Princess of Wales Memorial Fund.

Nederland Positief, dat zich ten doel stelt met bekende Nederlanders campagne te voeren voor een positiever Nederland, organiseert jaarlijks ook de verkiezingen voor de Mooiste Lach en de Meest Positieve Nederlander.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen