Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack van Gelder assisteert Ivo Niehe

Shownieuws

Jack van Gelder is vrijdag te zien als gastverslaggever bij de Tros TV Show op reis. De televisiepresentator maakt een portret van Hans Klok en Pamela Anderson.

Jack van Gelder assisteert Ivo Niehe

Jack van Gelder is vrijdag te zien als gastverslaggever bij de Tros TV Show op reis. De 56-jarige televisiepresentator maakt een portret van Hans Klok en Pamela Anderson. De voormalig Baywatch-actrice assisteert de illusionist bij zijn show in Las Vegas.

Naast Van Gelder gaan de komende weken ook andere BN'ers als gastverslaggever op pad voor het programma van Ivo Niehe. Karin Bloemen gaat op bezoek bij de Britse kok Jamie Oliver en Robert ten Brink bezoekt Andrea Bocelli.

Volgens Ivo Niehe geven de gastbijdragen het programma een nieuwe dimensie. "Na 27 seizoenen leek het me een verfrissend plan om in de Tros TV Show op reis een aantal gastverslaggevers de ruimte te geven om op bezoek te gaan bij een beroemde buitenlandse gast", zegt hij. "Daarbij haken we aan bij de trend die je bij veel week- en maandbladen ziet om met enige regelmaat een gasthoofdredacteur de inhoud te laten bepalen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen