Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nicole Kidman was verloofd met Lenny Kravitz'

Shownieuws

Nicole Kidman was in het geheim verloofd met Lenny Kravitz. Voor haar huwelijk met Keith Urban wilde ze in het huwelijksbootje stappen met de rockartiest.

Nicole Kidman was in het geheim verloofd met Lenny Kravitz. Na haar scheiding met Tom Cruise en voor haar huwelijk met countryzanger Keith Urban was ze van plan in het huwelijksbootje te stappen met de rockartiest. Dat meldt de New York Post. "Ze waren zelfs op huizenjacht", weet een anonieme bron.

De 40-jarige Oscarwinnares maakte in het nieuwe nummer van Vanity Fair zelf bekend dat ze al voor haar relatie met Urban eens aan iemand haar hand beloofde. "Maar het klopte niet", zei ze in een interview. "Ik was er niet klaar voor, we waren er niet klaar voor."

Kidman scheidde in 2001 van Tom Cruise, met wie ze twee adoptiekinderen heeft. Vorig jaar trouwde ze met Urban. In het openhartige interview met het Amerikaanse lifestyleblad onthult ze een miskraam te hebben gehad tijdens haar huwelijk met Cruise. Ook zegt ze naar een kind te verlangen met Urban.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen