Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Niessing belandt in ziekenhuis na schaatstraining

Shownieuws

Edvard Niessing is woensdag tijdens zijn eerste training voor 'Sterren dansen op het ijs' hard gevallen. Hij werd met een ambulance afgevoerd.

Niessing belandt in ziekenhuis na schaatstraining

Edvard Niessing is woensdag tijdens een training voor 'Sterren dansen op het ijs' hard gevallen. Volgens een woordvoerder van SBS leek het erop dat de nieuwslezer van Novum Nieuws een ernstige schouderblessure heeft opgelopen. "Zijn schouder leek uit de kom. Na de val ging hij even zitten maar hij viel vervolgens bijna flauw." Niessing werd met de ambulance afgevoerd. Hoe hij het nu maakt is nog niet bekend.

Het was de eerste training van de 59-jarige Niessing voor de ijsshow. Maandag werd bekend dat hij oud-voetballer Johnny Rep verving omdat deze zich terugtrok vanwege rugklachten. Dinsdag liet de oud-presentator van RTL Nieuws nog weten een doorzetter te zijn. "Ik laat me niet kennen mocht ik de eerste dag last hebben van een spiertje of zo", zei hij. Bang om te vallen was hij ook niet. "Nee, daar moet je niet bang voor zijn, want dan gaat het fout."

Mocht Niessing niet in staat zijn om verder te gaan, dan zou hij de derde afvaller zijn nog voordat de show is begonnen. Vorige week trok presentatrice en radio-dj Tamara Brinkman zich terug omdat ze het drukke trainingsschema niet zou kunnen combineren met haar werk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen