Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling geeft startsein voor Domino Day

Shownieuws

Gerard Joling geeft woensdag het startsein voor Domino Day 2007. Hij zet dan de eerste steen in een poging het wereldrecord vallende stenen te breken.

Gerard Joling geeft woensdag het startsein voor Domino Day 2007. De zanger en presentator zet dan in het WTC Expo in Leeuwarden de eerste dominosteen voor de poging het wereldrecord vallende dominostenen te breken. Meer dan 85 bouwers uit elf landen zullen vanaf woensdag in ruim zeven weken tijd 4,5 miljoen dominostenen neerzetten.

Vorig jaar zagen ruim tachtig miljoen televisiekijkers in heel Europa hoe het wereldrecord werd gevestigd op 4.079.381 vallende stenen. Op 16 november is op SBS 6 live te zien of dit record verbroken wordt. De show wordt gepresenteerd door Nance en Hans Kraay jr.

De steen die Joling neerzet, is speciaal voor de gelegenheid in goud gesmeed en gegraveerd. De zanger zet de steen onder begeleiding van Robin Paul Weijers, ook wel bekend als Mr. Domino, die het spektakel begeleidt. Het is de negende keer dat Domino Day wordt georganiseerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen