Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Date met Don Diablo onder de hamer

Shownieuws

Cosmopolitan veilt een geheeld verzorgd afspraakje met onder anderen dj Don Diablo tijdens de jaarlijkse mannenveiling. De opbrengst gaat naar Novib.

Date met Don Diablo onder de hamer

Vrouwen die altijd al hebben gedroomd van een date met Don Diablo kunnen hun droom werkelijkheid zien worden. Het glossy tijdschrift Cosmopolitan verkoopt een geheeld verzorgd afspraakje met de dj tijdens de jaarlijkse mannenveiling. De opbrengst van de veiling, die het blad met veilingsite eBay organiseert, gaat naar de ontwikkelingsorganisatie Novib.

Andere mannen die zichzelf beschikbaar stellen voor de 'Hunks onder de hamer'-veiling zijn acteur Chris Tates, tennisser Raemon Sluiter, model Dennis Buist en Mister Utrecht Azzadine Harchaoui. De veiling gaat op 25 oktober van start en sluit op 4 november.

Vorig jaar bracht GTST-acteur Mark van Eeuwen het meeste geld op bij de veiling. Voor een dagje parachutespringen met hem werd 610 euro betaald. De lezeres die dit op tafel legde, bood 280 euro op ONM-acteur Eric Bouwman. Met hem ging ze ijsklimmen. Het is nog niet bekend wat de dates met de mannen dit jaar behelzen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen