Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vlaanderen eert André Hazes met theatershow

Shownieuws

Ook in België wordt de gedachte aan André Hazes in leven gehouden. Zanger Luc Caals en acteur Luk de Bruyer eren de zanger met de show 'Vlaanderen zingt Hazes'.

Vlaanderen eert André Hazes met theatershow

Niet alleen in Nederland wordt de herinnering aan André Hazes levend gehouden. Ook in België leeft de in 2004 overleden volkszanger voort na zijn dood. In november brengen zanger Luc Caals en acteur Luk de Bruyer een eerbetoon aan Hazes met hun theaterprogramma 'Vlaanderen zingt Hazes'.

Tijdens de show geeft acteur De Bruyer volgens een verklaring 'inzicht in het turbulente leven van de veel te vroeg gestorven volkszanger'. Zanger Caals zingt hits als 'Een beetje verliefd' en 'Zij gelooft in mij', waarbij hij begeleid wordt door een zevenkoppig orkest en twee achtergrondzangeressen. De show is op 15 en 16 november te zien in het Capitole in Gent en op 18 november in de Stadschouwburg in Antwerpen.

In Nederland komt RTL 4 vanaf 18 oktober met een eerbetoon aan Hazes. Bekende Nederlanders als Gerard Joling, Guus Meeuwis, René Froger en Trijntje Oosterhuis zingen in het programma In Duet met Hazes samen met de overleden artiest. Het nummer 'Bedankt, mijn vriend' dat André Hazes junior opnam voor de show, kwam deze week binnen op de vierde plaats in de Single Top 100.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen