Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney doorstaat drugstest met glans

Shownieuws

Britney Spears lijkt te beseffen dat ze haar leven weer op de rails moet krijgen. De drugstests die bij de gevallen popprinses zijn afgenomen waren negatief.

Britney doorstaat drugstest met glans

Britney Spears lijkt te beseffen dat ze haar leven weer op de rails moet krijgen. Nadat de gevallen popprinses onaangekondigde drugstests heeft ondergaan, lijkt het erop dat ze de afgelopen weken geen verdovende middelen heeft aangeraakt. Dat vertelt haar advocaat aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze heeft de tests goed doorstaan. Er zijn meerdere tests afgenomen, en die waren allemaal negatief."

Vorige week verloor de 25-jarige zangeres voorlopig de voogdij over haar twee zoontjes, onder meer omdat ze een drugs- en alcoholtest had geweigerd. De rechter legde haar vorige maand de verplichting op zich twee keer per week onaangekondigd te laten onderzoeken. Daarmee gaf hij Britney de mogelijkheid te laten zien dat ze van de alcohol en drugs kan afblijven. Zo kan ze aan tonen dat genoeg verantwoordelijkheidsgevoel heeft om te zorgen voor Sean Preston (2) en Jayden James (1).

Haar advocaat stelt nu goede hoop te hebben dat Britney de voogdij over haar jongens binnenkort weer mag delen met haar ex-man Kevin Federline. Na hun scheiding in november deelden zij de zorg over de kinderen, totdat Federline een voogdijzaak aanspande omdat hij zich zorgde maakte over het welzijn van zijn kroost. "Wij denken dat de kansen op de voogdij goed zijn, afgaande op de uitslag van de tests."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen