Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guus Meeuwis binnen op één met 'Hemel nr. 7'

Shownieuws

Guus Meeuwis komt met zijn album 'Hemel nr. 7' binnen op de eerste plaats van de Mega Album Top 100. Op de plaat staat onder meer de hit 'Proosten'.

Guus Meeuwis komt maandag met zijn album 'Hemel nr. 7' binnen op de eerste plaats van de Mega Album Top 100. Op de plaat van de Brabander staan liedjes als 'Tranen gelachen' en 'Proosten', die allebei al nummer 1-hits waren.

Meeuwis wordt op de hielen gezeten door de Britse singer/songwriter James Blunt, die met 'All the lost souls' debuteert op de tweede plaats in de lijst. Gloria Estefan, die vorige week met '90 Millas' nog op de hoogste positie prijkte, zakt naar drie.

In de Single Top 100 staat zanger Mika opnieuw bovenaan met 'Relax, take it easy'. En ook de nummer twee en drie blijven onveranderd. Jeroen van der Boom staat op twee met 'Jij bent zo' en Guus Meeuwis op drie met 'Proosten'.

Opvallend is dat Luciano Pavarotti, die eerder deze maand op 71-jarige leeftijd overleed, terug is in de singlelijst. Zijn 'Caruso nessun dorma' staat op 35. Zijn album 'Pavarotti forever' kwam vorige week al binnen op dertien in de albumlijst, en stijgt nu naar twaalf.

Tot slot is daar Gerard Joling en zijn nieuwe liedje 'Maar vanavond'. De zanger moet het in zijn eerste week doen met een 32e plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen