Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shilpa Shetty komt naar Nederland met musical

Shownieuws

De Indiase Bollywoodactrice Shilpa Shetty komt naar Nederland. De musical waarin zij de hoofdrol speelt, 'Miss Bollywood', komt in december naar Den Haag.

De Indiase Bollywoodactrice Shilpa Shetty komt naar Nederland. De musical waarin zij de hoofdrol speelt, 'Miss Bollywood', is van 2 tot en met 6 december te zien in het World Forum Theater in Den Haag. Dat heeft Mojo Theater Productions vrijdag bekendgemaakt.

De Engelstalige productie over de jonge choreografe Maya combineert beroemde nummers uit de Indiase filmindustrie Bollywood met een befaamde combinatie van oosterse en westerse dansvormen, die bekendstaat als Bollywood-dans.

Shetty is al meer dan tien jaar een bekende actrice in Bollywood. In het westen geniet ze vooral bekendheid door twee relletjes waar ze het afgelopen jaar bij betrokken was. Begin dit jaar won ze het Britse tv-programma Celebrity Big Brother, dat voor ophef zorgde omdat Shetty in de show werd gediscrimineerd door beroemde medebewoners.

In april ontstond commotie toen acteur Richard Gere de actrice uitbundig omhelsde tijdens een voorlichtingsbijeenkomst over aids. Het tonen van affectie in het openbaar is in India taboe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen