Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jenny McCarthy wil niet trouwen met Jim Carrey

Shownieuws

Jenny McCarthy en Jim Carrey denken niet aan een huwelijk. Hun gevoelens hebben die bevestiging niet nodig, zegt de 31-jarige actrice in People.

(Novum/AP) - Jenny McCarthy en Jim Carrey denken niet na over een huwelijk. Hun gevoelens hebben die bevestiging niet nodig, zegt de 31-jarige actrice in een interview met het Amerikaanse tijdschrift People. "Dat gaat veel dieper dan een papiertje. Jim kwam ons leven binnen met een groot hart en open armen."

Vooral de band tussen de komiek en haar 5-jarige autistische zoontje Evan raakt McCarthy diep. "Het staat zonder twijfel in de sterren geschreven dat Evan en Jim bij elkaar horen", zegt ze. "Hij heeft Evan geholpen obstakels te overwinnen waar ik hem niet bij kon helpen. Ik noem hem soms de autistenfluisteraar. Hij spreekt een taal die Evan begrijpt, mijn zoon voelt zich veilig bij hem."

McCarthy en Carrey hebben sinds ruim een jaar een relatie. De voormalige playmate was eerder getrouwd met de vader van Evan, regisseur John Asher. Zij gingen in augustus 2005 uit elkaar, enkele maanden nadat de diagnose autisme bij Evan was gesteld. Jim Carrey was twee keer getrouwd, onder anderen met actrice Lauren Holly, en heeft een 19-jarige dochter, Jane.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen