Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Game voorlopig vrijgesproken

Shownieuws

The Game is niet veroordeeld in een rechtszaak waarin hij ervan beschuldigd werd zich te hebben voorgedaan als politieagent. Hij is voorlopig vrijgesproken.

(Novum/AP) - The Game is niet veroordeeld in een rechtszaak waarin hij ervan beschuldigd werd zich te hebben voorgedaan als undercover politieagent. De rechter sprak de rapper voorlopig vrij. Dit houdt in dat de aanklacht wordt kwijtgescholden als hij de komende zes maanden niet in aanraking komt met de politie. De zaak wordt dan voorgoed gesloten.

De rapper, bekend van nummers als 'How we do' en 'Hate it or love it', werd in november opgepakt omdat hij een taxichauffeur in New York zou hebben voorgehouden dat hij een undercover politieagent was. De chauffeur moest vervolgens op zijn bevel alle stoplichten negeren. The Game heeft altijd volgehouden onschuldig te zijn.

De 27-jarige artiest, wiens echte naam Jayceon Taylor is, kan niet heel lang genieten van zijn voorlopige vrijspraak, want hij moet dinsdag alweer voorkomen in een andere zaak. Daarin wordt hij ervan beschuldigd iemand mishandeld en bedreigd te hebben tijdens een potje basketbal in Los Angeles. Als hij schuldig wordt bevonden in deze zaak, hangt hem een celstraf van vijf jaar boven het hoofd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen