Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beau van Erven Dorens op reis voor RTL

Shownieuws

Beau van Erven Dorens wordt presentator voor RTL Travel: Adrenaline. De tv-producent reist voor het programma af naar mooie en onverwachte plekjes op aarde.

Beau van Erven Dorens wordt presentator voor het reisprogramma RTL Travel: Adrenaline. Dat maakte RTL Nederland donderdag bekend. De tv-producent reist voor het programma af naar mooie en onverwachte plekjes op aarde. Van Erven Dorens wordt toegevoegd aan het bestaande team van Chris Zegers, Daphne Bunskoek, Renate Verbaan en Roeland Fernhout.

In het nieuwe seizoen van het reisprogramma, dat dit jaar de toevoeging 'Adrenaline' krijgt, staat de 'ultieme kick' centraal, zo meldt de commerciële zender. Pas in het vliegtuig ontvangen de presentatoren hun opdracht en bestemming. Het vernieuwde reisprogramma gaat eind oktober van start.

De 36-jarige Van Erven Dorens brak door als presentator van RTL Boulevard. In 2005 verbond hij zich aan Talpa, de zender van John de Mol. Momenteel presenteert hij 'Postcode Loterij: deal or no deal', bij RTL 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen