Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Filmopnamen 'Sex & the City' in volle gang

Shownieuws

De opnamen voor de verfilming van Sex & the City zijn in volle gang. Setfoto's tonen Sarah Jessica Parker die in de rol van Carrie Bradshaw kust met Mr. Big.

De opnamen voor de verfilming van de hitserie Sex & the City zijn in volle gang. Setfoto's uit New York tonen Sarah Jessica Parker die in de rol van Carrie Bradshaw innig kust met Mr. Big, gespeeld door Chris Noth. De langverwachte film moet op 30 mei in première gaan.

De trendsettende en eigenzinnige mode waar de tv-serie om bekend stond, staat ook in de film weer op de voorgrond. Op de vrijgegeven promotiefoto's zien we de 42-jarige Parker in een groene, met bloemen bedrukte jurk, balancerend op torenhoge, opengewerkte pumps. Aan haar arm hangt een designertas in de vorm van de Eiffeltoren.

De film liet enkele jaren op zich wachten, omdat het lastig bleek alle acteurs uit de serie over de streep te trekken. Zo zou Kim Cattrall, die de seksbeluste Samantha Jones speelt, meer geld hebben geëist voor haar deelname aan de film. Uiteindelijk doen alle acteurs mee aan het project.

Een nieuwe toevoeging aan de cast is Jennifer Hudson, die begin dit jaar veel lof ontving voor haar rol in de musicalfilm 'Dreamgirls'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen