Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justin Timberlake heeft geen contact met Britney

Shownieuws

Justin Timberlake heeft zijn ex Britney Spears al jaren niet gesproken. Dat vertelde de zanger in de show van Oprah Winfrey, die woensdag werd uitgezonden.

(Novum/AP) - Justin Timberlake heeft zijn ex-vriendin Britney Spears al jaren niet gesproken. Dat vertelde de zanger in het programma van Oprah Winfrey, dat woensdag werd uitgezonden op de Amerikaanse televisie. "Er is geen sprake van ruzie. Ik voel niets anders dan liefde voor haar."

De 26-jarige zanger had als tiener drie jaar lang een relatie met de gevallen popprinses. "Ik ken haar nu gewoon niet zo goed als ik toen deed", vertelt Timberlake. "Wat ik wel weet, is dat Britney een groot hart heeft en ze is een fantastisch persoon."

Timberlake verklapte tijdens het programma dat hij op het moment verliefd is. Op de vraag van Oprah wie de gelukkige dame in kwestie was, wilde hij geen antwoord geven. Waarschijnlijk is hij bang dat hij nog meer op de hielen wordt gezeten door de paparazzi. Hij vindt dat de roddelbladen soapseries maken van het dagelijks leven van beroemdheden.

Volgens geruchten heeft de zanger een relatie met actrice Jessica Biel. Daarvoor was hij jarenlang een stelletje met Hollywood-ster Cameron Diaz.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen