Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voogdijstrijd tussen Sheen en Richards verhevigt

Shownieuws

Denise Richards heeft een rechter verzocht haar kinderen te beschermen tegen haar ex Charlie Sheen. Ze vindt dat Sheen zijn persoonlijke problemen verwaarloost.

Denise Richards heeft een rechter verzocht om haar kinderen te beschermen tegen haar ex-man Charlie Sheen. "Ze vindt dat Charlie ernstige persoonlijke problemen heeft, waaraan hij te weinig aandacht besteedt", vertelt haar advocaat aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Dit is geen wraakactie. Iedere verantwoordelijke ouder zou dit doen."

Wat de persoonlijke problemen van Sheen zijn, wilde de advocaat niet zeggen. Volgens documenten waar het televisieprogramma Access Hollywood de hand op wist te leggen, beschuldigt Richards haar ex van onbehoorlijk gedrag. Zo zou hij zich aangetrokken voelen tot minderjarige meisjes en zou hij zich onbehoorlijk gedragen op het internet.

Sheen is woedend op de moeder van zijn twee dochters Sam (3) en Lola (2). "Het is duidelijk dat mijn ex niet geïnteresseerd is in een co-ouderschap", zegt hij in een verklaring. "Ze gedraagt zich alsof de kinderen alleen van haar zijn. De waarheid zal snel genoeg boven water komen."

De 41-jarige Sheen ondernam vorige maand voor het eerst juridische actie. Hij vroeg de rechter om zijn bezoekrecht te versoepelen. Ook wil hij het recht om zijn eigen kindermeisje uit te zoeken.

De 36-jarige Richards was drie jaar getrouwd met Sheen. Het huwelijk liep begin vorig jaar op de klippen. Na de breuk beschuldigde Richards haar ex van mishandeling, wat resulteerde in een kort straatverbod. De mishandeling werd door Sheen ontkend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen