Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney blijft feesten ondanks alcoholtests

Shownieuws

Hoewel de rechter bepaalde dat Britney Spears zich twee keer in de week moet laten testen op drugs- en alcoholgebruik, is de popzangeres alweer feestend gespot.

Hoewel de rechter eerder deze week bepaalde dat Britney Spears zich twee keer in de week moet laten testen op drugs- en alcoholgebruik, is de popzangeres alweer feestend gespot. Met de paparazzi op haar hielen bezocht ze in het gezelschap van collega-zangeres Avril Lavigne en vriendin Alli Sims twee clubs in Hollywood.

Of ze zelf heeft gedronken is niet duidelijk, maar een ooggetuige vertelt aan het Amerikaanse blad People dat er voortdurend shots naar de tafel van Britney werden gebracht. Ook zou ze op de tafel hebben gedanst in een poging sexy over te komen. Daarbij trok ze een zwarte sok over haar hoofd als hoedje.

Later op de avond zou Spears naar een nabijgelegen politiebureau zijn gereden om te melden dat ze werd gevolgd door opdringerige fotografen. De politie deed echter niets.

Het is opvallend dat de 25-jarige Britney alweer feestend is gespot, omdat ze daardoor de voogdij over haar kinderen kan kwijtraken. De zangeres is met haar ex-man Kevin Federline verwikkeld in een strijd om de voogdij van zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1). De rechter vond genoeg bewijs om de gevallen popprinses willekeurig te testen op gebruik van drugs en alcohol. Twaalf uur voordat ze haar kinderen ziet, mag ze niet drinken.

In november komt het nieuwe album van Britney uit. In een eerste poging de plaat en de single 'Gimme more' te promoten, op de MTV Video Music Awards in Las Vegas, faalde ze jammerlijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen