Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hysterische Britney-fan krijgt realityshow

Shownieuws

Chris Crocker, die onlangs in tranen Britney Spears verdedigde, krijgt een eigen realityshow. Dat meldde het Amerikaanse filmvakblad Variety woensdag.

Chris Crocker, die onlangs in tranen Britney Spears verdedigde, krijgt een eigen realityshow. Dat meldde het Amerikaanse filmvakblad Variety woensdag. De 19-jarige Amerikaan kwam eerder deze maand wereldwijd in de media nadat hij het in een filmpje op YouTube op hysterische wijze opnam voor zijn grote idool. 'Laat Britney met rust', gilde hij toen in de camera.

De 19-jarige androgyne jongen woont bij zijn grootouders in Tennessee. Volgens de tv-maatschappij die de show produceert wordt de realityserie een echte 'Chris Crocker belevenis'. De magere tiener wist al voor zijn tranentrekkende pleidooi een fanbase op te bouwen via het internet. In zijn filmpjes bespreekt hij vaak onderwerpen als gelijkheid en homoseksualiteit. Ook zijn fascinatie voor Spears kwam al eerder aan bod.

Het veelbesproken filmpje is inmiddels 7,7 miljoen keer bekeken. De video maakte Crocker als reactie op de kritiek die Spears ontving na haar optreden bij de MTV Video Music Awards. Daar bracht de gevallen superster haar danspasjes en playbackkunsten met een gebrek aan enthousiasme ten tonele.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen