Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Justin Timberlake maakt goede ribbetjes'

Shownieuws

Justin Timberlake heeft verstand van gefrituurd eten, zo blijkt uit het menu van zijn nieuwe restaurant. De varkensribbetjes zijn lekker, meent een recensent.

Justin Timberlake heeft verstand van gefrituurd eten, zoveel wordt duidelijk uit het menu van zijn nieuwe restaurant Southern Hospitality. De varkensribbetjes zijn buitengewoon lekker, zo oordeelde de culinair recensent van The New York Times maandag. Behalve de 'sappige, maar niet vette' ribbetjes bereiden de koks volgens recensent Peter Meehan niet veel goed.

De spareribs, een iets grotere variant van de zogeheten 'baby back ribs', zouden een 'taaie zooi' zijn. Het broodje beenham is 'kurkdroog', de bijgerechten zijn 'teleurstellend' en de garnalencocktail is 'melig', meent Meehan. Ook zijn verse ingrediënten, zoals salades en groenten, ondervertegenwoordigd.

De kans om Timberlake zelf tegen te komen in het hippe restaurant, dat in juli de deuren opende, is volgens de journalist klein. Over de populariteit heeft Southern Hospitality desondanks niet te klagen. De tent zou propvol zitten en 's avonds zou een wachttijd van meer dan een uur niet uitzonderlijk zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen