Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss scheurt uit vintagejurk

Shownieuws

Kate Moss heeft een modeblunder begaan. Tijdens de opening van een couture-tentoonstelling in Londen scheurde ze uit haar peperdure jaren dertig-jurk.

Kate Moss heeft een modeblunder begaan. Tijdens de opening van een tentoonstelling van vintage couture in Londen scheurde ze dinsdag uit haar peperdure jaren dertig-jurk, zo meldt de Britse krant Daily Mail.

Op foto's is te zien hoe het Britse topmodel op en top verzorgd aan de arm van modefotograaf Mario Testino verscheen op het feestje in het Victoria & Albert Museum. Al snel ontstond de eerste scheur in de goudkleurige jurk van Moss, waarschijnlijk veroorzaakt door iemand die op het sleepje van de robe was gaan staan. Kort daarop ontstonden twee scheuren op haar rug en onderrug, waardoor de billen van het topmodel zichtbaar werden.

Moss, die bekend staat om haar gevoel voor mode, liet zich niet kisten en bedacht een oplossing. Ze toverde de fragiele jurk om tot een hip mini-jurkje door de rok terug te slaan en op haar heupen vast te strikken.

Op de avond, die druk bezocht werd door vips, werd geld ingezameld om de tentoonstelling van vintage couture van merken als Chanel, Dior en Balenciaga te onderhouden en langer te laten voortduren. Sterren als Liz Hurley, Jemima Khan, Emma Thompson, Claudia Schiffer en Sophie Dahl hadden net als Moss hun mooiste couturejurken uit de kast getrokken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen