Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwen Stefani stort zich in Ahoy in publiek

Shownieuws

Gwen Stefani zocht dinsdag veel contact met haar publiek tijdens het concert in Ahoy in Rotterdam. De zangeres verliet zelfs het podium en rende het publiek in.

Gwen Stefani zocht veel contact met haar publiek tijdens haar concert van dinsdag in Ahoy. De Amerikaanse artieste, die Rotterdam aandeed met haar The Sweet Escape Tour, rende zelfs de massa in met een lijfwacht in haar kielzog. Ook beklom ze de eerste ring van de concertzaal tijdens de vertolking van het nummer 'Cool'.

Maar de peroxideblonde zangeres zocht niet alleen fysiek contact met haar publiek, ze toonde ook verbaal haar waardering. Zo liet ze weten haar fans dankbaar te zijn. "Zonder jullie stond ik hier niet. Ik had dit nooit durven dromen." Na haar rondje door de zaal verklaarde ze prachtige fans te hebben en bedankte ze hen meerdere keren met het Nederlandse 'Dank u'.

Stefani vertelde zich verbonden te voelen met Nederland omdat haar schoonmoeder getrouwd is met een Nederlandse man. Ze was ook enthousiast over de klompjes die ze 's middags had gekregen voor haar zoontje Kingston. Een enthousiasteling gooide tijdens de show nog rode regenlaarsjes voor het 1-jarige kind op het podium.

De extravagante show, die een hoog 'bling-bling'-gehalte had, werd enthousiast ontvangen. Ook de fans die zitplaatsen hadden, bleven staan en zongen luidkeels mee met hits als 'Rich girl', 'The sweet escape' en 'Wind it up'. Bij het concert werden onder meer een gouden kooi en dito kluis, Japanse kimono's en veel roze en rood snoepgoed gebruikt. De in een blauw glitterpakje gestoken Stefani sloot af met het nummer 'What you waiting for?'

[Novum]

Gerelateerde Artikelen