Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney verplicht tot drugs- en alcoholtesten

Shownieuws

Britney Spears moet zich op last van de rechter twee keer in de week laten testen op drugs- en alcoholgebruik. De rechter denkt dat ze de middelen gebruikt.

(Novum/AP) - Britney Spears moet zich op last van de rechter twee keer in de week laten testen op drugs- en alcoholgebruik. Dat blijkt uit documenten van de rechtbank die de voogdijzaak van de zangeres en haar ex-man Kevin Federline behandelt.

De rechter vindt dat er voldoende bewijs is dat de gevallen popprinses regelmatig drugs en alcohol gebruikt. Federline hoeft zich niet te melden voor controle.

De 25-jarige Spears is in een voogdijstrijd verwikkeld met haar ex-man Kevin Federline, met wie ze momenteel de voogdij deelt over hun zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1).

Beide ouders is verboden om drugs en alcohol te gebruiken in het bijzijn van hun twee zoontjes, zo blijkt uit de documenten. Ook mogen de twee niet drinken in de twaalf uur voordat zij de kinderen onder hun hoede krijgen. Het is zowel Britney als Kevin verder verboden om zich negatief uit te laten over elkaar in het bijzijn van hun kinderen.

Spears, die in november met een langverwacht nieuw album komt, moet op last van de rechter acht uur in de week doorbrengen met een 'ouderschapscoach'. De coach gaat kijken hoe de popprinses het er als ouder vanaf brengt.

Het zit de zangeres, die zich de afgelopen maanden voorbereidde op een muzikale comeback, niet mee. Haar recente optreden bij de MTV Video Music Awards werd unaniem afgekraakt door de media. Maandag werd bekend dat haar manager en advocaat niet langer voor haar willen werken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen