Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joel Madden wil trouwen met Nicole Richie

Shownieuws

Joel Madden en Nicole Richie gaan trouwen. Dat zei de zanger van Good Charlotte dinsdag. Hij vertelde niet of hij zijn zwangere vriendin al gevraagd heeft.

(Novum/AP) - Joel Madden en Nicole Richie gaan trouwen. Dat zei de zanger van Good Charlotte dinsdag tegen Ryan Seacrest in zijn radioshow op de Amerikaanse zender KIIS-FM. Hij vertelde echter niet of hij zijn zes maanden zwangere vriendin al gevraagd heeft. "We gaan zeker trouwen. Maar ik weet nog niet wanneer, waar en hoe. Onze prioriteit ligt nu bij ons gezinnetje en de baby."

De 28-jarige Madden kijkt uit naar de geboorte van zijn eerste kind. "Ik ben heel erg blij. Dat zijn we allebei", vertelde hij. "Dit is het beste dat ons tot nu toe is overkomen. Het is geweldig." De artiest en zijn 25-jarige vriendin zijn ook al flink aan het inslaan voor hun nageslacht. "We zijn al begonnen met de babykamer en ik heb al een kinderwagen en een box gekocht."

Madden en Richie zijn sinds eind vorig jaar bij elkaar. Enkele weken eerder verbrak de zanger zijn relatie met de zingende actrice Hilary Duff na tweeënhalf jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen