Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Berget Lewis presenteert debuutalbum in Paradiso

Shownieuws

Berget Lewis presenteert op 1 oktober haar debuutalbum 'Finally' in Amsterdam. In mei won ze met Edwin Evers het zangprogramma 'Just the two of us'.

Berget Lewis presenteert op 1 oktober haar debuutalbum 'Finally' in de Amsterdamse poptempel Paradiso. De soulzangeres is trots op de plaat, waarop veertien nummers staan die ze heeft geschreven met onder anderen Tjeerd Oosterhuis. "Het heeft even geduurd, maar ik hoop dat iedereen het straks het wachten waard heeft gevonden", laat ze weten. "'Finally' zit vol soul, heeft popinvloeden en hier en daar een snufje hiphop. Met andere woorden: enorm divers, maar zonder meer Berget."

Hoewel ze al vanaf sinds een bekend gezicht is in de Nederlandse muziekwereld, is dit de eerste soloplaat van de 36-jarige Lewis. De donkere diva werkte samen met onder andere Total Touch, Candy Dulfer, Ruth Jacott en Karin Bloemen. Ook stond ze op het podium met haar groep The Gospeltrain en met The Berget Lewis Soul Explosion. Ze zong jingles in voor onder meer Radio 538 en 3FM. In mei won ze met radio-dj Edwin Evers het zangprogramma 'Just the two of us'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen