Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hitproducer probeert het als zanger

Shownieuws

Edwin van Hoevelaak, de producer van hits van Jeroen van der Boom en Nick en Simon, probeert het als zanger. Hij heeft het nummer 'Vandaag' opgenomen.

Edwin van Hoevelaak, de producer die verantwoordelijk is voor de huidige hits van Jeroen van der Boom en Nick en Simon, probeert het als zanger. Hij heeft het nummer 'Vandaag' opgenomen.

Begin dit jaar begon het weer te kriebelen bij de geboren Holtenaar. "Het schrijven en produceren voor anderen geeft veel voldoening, maar het muzikantenbloed kruipt toch waar het niet gaan kan", zegt Van Hoevelaak. Tien jaar geleden bracht hij het lied 'We blijven in bed vandaag'' uit. Hoewel dit nummer veel werd gedraaid op diverse radiostations werd het geen hit.

Dankzij het nummer werd hij wel bekend binnen de muziekindustrie. Diverse artiesten klopten bij hem aan met de vraag of hij voor hen geen lied kon schrijven of een nummer kon produceren. Dat was het begin van zijn eigen Rooftop Studio's. Hij kreeg niet alleen Nick en Simon en Jeroen van der Boom over de vloer. Van Hoevelaak werkt ook aan de nieuwe cd's van Tatjana, Dennie Christian en Bonnie St. Claire.

De single 'Vandaag' ligt inmiddels in de winkel. Ook werkt Van Hoevelaak aan een soloalbum.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen