Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Within Temptation favoriet bij TMF

Shownieuws

Within Temptation is de grootse kanshebber tijdens de TMF Awards op 27 oktober. De band is genomineerd in vier categorieën, waaronder die voor 'beste album'.

Within Temptation is de grootste kanshebber op onderscheidingen bij de TMF Awards. De symfonische metalband is genomineerd in de categorieën beste live-act, beste album, beste video. Ook maakt de groep kans op de TMF Rock Award.

De muziekzender heeft dit jaar het prijzenpakket gewijzigd. Er zijn nog twaalf categorieën, waaronder de TMF Party Award, de TMF Radio Hit Award en de TMF NL Award. Vertrouwde categorieën als beste mannelijke artiest nationaal en beste vrouwelijk artiest nationaal zijn weggevallen.

Onbekend talent maakt voor het eerst kans op het beeldje voor beste webcam-act van Nederland. Marco Borsato heeft zijn naam verbonden aan een prijs voor veelbelovend nieuw talent. VanVelzen, Nick & Simon, Stevie Ann en Dennis maken kans op de eerste editie.

Naast Within Temptation zijn Krezip en Tiësto grote kanshebbers, met drie nominaties. Bløf, VanVelzen, Di-rect, Jeckyll & Hyde en Partysquad zijn allemaal twee keer genomineerd.

De TMF Awards worden op 27 oktober voor de twaalfde keer uitgereikt. Tijdens de show in de Amsterdamse Heineken Music Hall treden onder meer Kaiser Chiefs, Within Temptation en Enrique Iglesias op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen