Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt heeft radar voor paparazzi

Shownieuws

Brad Pitt kan een paparazzo al van honderden meters ruiken. "Je ontwikkelt een radar. Ik voel het wanneer er iemand in de bosjes foto's ligt te maken."

Brad Pitt kan een paparazzo al van honderden meters ruiken. "Je ontwikkelt een radar", vertelde de populaire acteur in de krant USA Today. "Ik voel het wanneer iemand in de bosjes foto's ligt te maken." Pitt en zijn vriendin Angelina Jolie veroorzaakten onlangs op het filmfestival van Toronto nog een ware mediahype. Fotografen en fans maakten het de twee vrijwel onmogelijk rond te lopen.

De 43-jarige filmster, binnenkort te zien in de western 'The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford', voelt zich soms ontheemd. Op een vaste plek wonen is volgens hem onmogelijk. "We worden uit elke grote stad verdreven. Er zijn gewoon te veel paparazzi. Ze duwen altijd camera's in de gezichten van mijn kinderen."

Toch wil Pitt, die vier jonge kinderen heeft met Jolie, zijn gezin uitbreiden. Eerder zei hij al te verlangen naar een vijfde. "We zijn zeker nog niet klaar." Het multi-etnische gezin bestaat momenteel, naast Pitt en Jolie, uit Maddox (6), Pax (3), Zahara (2) en Shiloh (1).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen