Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Derde verdachte O.J. Simpson-roof gepakt

Shownieuws

Een derde arrestatie is verricht in verband met een inbraak waarbij ook O.J. Simpson betrokken was. Hij is zondag opgepakt na een kraak in een hotel.

(Novum/AP) - Een derde arrestatie is verricht in verband met een inbraak waarbij ook O.J. Simpson betrokken was. De voormalige filmster en American football-held is zondag opgepakt. Hij zou lid zijn geweest van een groep mannen die donderdag inbraken in een hotelkamer in Las Vegas. Ze eigenden zich memorabilia toe, onder meer aandenkens aan de sportcarrière van Simpson.

O.J. Simpson ontkent dat er sprake was van diefstal. Hij zegt dat hij met de groep enkel wat spullen ging ophalen die hem toebehoren.

Nu is de 53-jarige Clarence Stewart gepakt. Hij gaf zichzelf maandag aan in het kantoor van zijn advocaat. Zondag onderzocht de politie verschillende woningen in verband met de roof van donderdag. Zo ook het huis van Stewart. Hij gaf de politie enkele vermiste spullen, waaronder gesigneerde ballen van het type dat wordt gebruikt bij American football.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen