Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bodyguard wilde getuigen over drugsgebruik Britney

Shownieuws

Een voormalige bodyguard van Britney Spears wilde maandag getuigen over het drugsgebruik van zijn vroegere werkgeefster. Dat maakte zijn advocate bekend.

(Novum/AP) - Een voormalige bodyguard van Britney Spears wilde maandag in de rechtszaal getuigen over het drugsgebruik van zijn vroegere werkgeefster. Dat maakte zijn advocate bekend. Volgens haar kreeg Tony Barretto echter geen kans zijn verhaal te doen, omdat de advocaten van de zangeres hem niet wensten te ondervragen. Wel is een geschreven verklaring van de spierbundel toegevoegd aan het bewijsmateriaal.

De 25-jarige Spears is in een voogdijstrijd verwikkeld met haar ex-man Kevin Federline, met wie ze momenteel de voogdij deelt over hun zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1). Federline heeft onlangs enkele voormalige werknemers van zijn ex gedagvaard om te getuigen over haar omgang met de twee peuters.

Barretto, die begin dit jaar enkele maanden voor de gevallen popster werkte, zou zich zorgen hebben gemaakt over het welzijn van de jongetjes. De bodyguard werd in maart door Spears aangenomen, net nadat ze een ontwenningskliniek had verlaten. Kort voor haar opname schoor ze haar hoofd kaal en sloeg ze met een paraplu in op een geparkeerde auto. Spears zou Barretto hebben ontslagen omdat hij weigerde haar hoedje van de grond te rapen.

Haar voormalige bodyguard is niet de enige die Spears de rug toekeert. Haar manager en advocaat hebben de zangeres te kennen gegeven dat ze niet langer voor haar willen werken. Dat meldde het Amerikaanse tijdschrift People maandag. Volgens het managementbureau The Firm maakt haar huidige levensstijl goede samenwerking onmogelijk.

Spears bereidde zich de afgelopen maanden voor op een muzikale comeback. Naast de opnamen voor haar nieuwe album, dat in november verschijnt, gaf ze enkele kleinschalige concerten. Haar recente optreden bij de MTV Video Music Awards werd unaniem afgekraakt door de media.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen