Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Beslag op huis van Percy Irausquin'

Shownieuws

Percy Irausquin loopt kans zijn huis te verliezen. Volgens Sterrenstek.nl heeft een voormalig zakenpartner van Irausquin beslag laten leggen op zijn huis.

Percy Irausquin loopt kans zijn huis te verliezen. Steve te Pas, de voormalige zakenpartner van Irausquin, heeft beslag laten leggen op de woning van de couturier, zo meldt de website Sterrenstek.nl

Investeerder Te Pas zou op 7 september via twee van zijn b.v.'s, House of Avelon B.V. en Percy Irausquin B.V., een vordering van 350 duizend euro op de couturier hebben ingediend bij de rechter. Hij kreeg op 12 september toestemming om het beslag op het huis van Percy te effectueren.

Te Pas, die getrouwd is met actrice Maria Kooistra, trok deze zomer de stekker uit het bedrijf van de Arubaanse modeontwerper en zette het merk te koop. Zijn vrouw runt vanuit het pand waar eerst de winkel van Percy zat nu de vintageboetiek Trois.

Ook Percy heeft inmiddels de draad weer opgepakt. Hij showt maandagavond in de Amsterdamse kerk De Duif een nieuwe collectie. Steve te Pas is nog eigenaar van de merknaam Percy Irausquin. Daarom presenteert de couturier zijn confectie onder de naam PRC Collection en de couture onder Atelier PRC.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen