Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Enrique Iglesias te gast bij Carlo en Irene

Shownieuws

Enrique Iglesias is op 23 september te gast in Life & Cooking, van Irene Moors en Carlo Boszhard. Hij zal zingen en Spaans koken.

Enrique Iglesias is op 23 september te gast in het RTL 4-programma Life & Cooking, dat gepresenteerd wordt door Irene Moors en Carlo Boszhard. Dat heeft RTL maandag bekendgemaakt.

De 32-jarige popster zingt in het zondagmiddagmagazine het nummer 'Tired of being sorry' van zijn laatste album 'Insomniac'. Daarnaast duikt hij de keuken in met Life & Cooking-kok Robert Verweij om wat authentiek Spaanse gerechten op tafel te toveren.

Iglesias brak in 1999 door met zijn eerste Engelstalige album 'Enrique', waarop hits stonden als 'Bailamos', 'Rhythm divine' en de nummer 1-hit 'Could I have this kiss forever', een duet met Whitney Houston.

Ook zijn tweede Engelstalige album 'Escape' werd een succes. Het titelnummer, maar ook liedjes als 'Love to see you cry' en 'Hero' werden hits en wereldwijd gingen er van het album meer dan veertig miljoen exemplaren over de toonbank.

Op 19 november geeft de zoon van Julio Iglesias een concert in Ahoy Rotterdam. De voorverkoop is vorige week van start gegaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen