Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Evan Handler ook in Sex and the City-film

Shownieuws

Evan Handler speelt mee in de filmversie van Sex and the City. Handler was in de serie te zien als de kale, joviale echtgenoot van de keurige Charlotte York.

Evan Handler speelt mee in de filmversie van Sex and the City. Dat vertelt de 45-jarige acteur, die in de tv-serie gestalte gaf aan Harry Goldenblatt, aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Handler was de laatste drie seizoenen te zien als de kale, joviale echtgenoot van de keurige Charlotte York in de populaire serie. "Ik heb veel zin in de opnamen", zegt de acteur. "Ik kijk uit naar een paar weekjes in New York."

Eerder werd al bekend dat naast Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) de drie andere hoofdrolspelers Kim Catrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York) en Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) hun rollen opnieuw zullen vertolken. De 52-jarige Chris Noth zal wederom in de huid van Mr. Big kruipen. Ook 'Dreamgirls'-actrice Jennifer Hudson wist een rol te bemachtigen in de film, als assistente van Carrie Bradshaw.

De film draait om het leven van de vier hoofdpersonages in New York, vier jaar na het aflopen van de serie. Sex and the City was tussen 1998 en 2004 op televisie te zien. De hoofdrolspeelsters werden ware stijliconen door de designerkleding die zij droegen in de show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen