Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chantal Janzen houdt niet van haantjesgedrag

Shownieuws

Chantal Janzen vindt mannen 'een hele leuke uitvinding', maar het moeten geen haantjes zijn. Dat vertelt de 28-jarige musicalster in mannenblad JFK.

Chantal Janzen vindt mannen 'een hele leuke uitvinding', maar het moeten geen haantjes zijn. "Met haantjesgedrag hoef je bij mij niet aan te komen", zegt de 28-jarige musicalster in mannenblad JFK. "Met alleen een mooie man kan ik niets."

De blondine vindt seks belangrijk in een relatie. "Het liefst met zo min mogelijk toeters en bellen, want het moet toch echt vanuit de liefde zijn. Niet zo van: kijk mij eens leuk met een enorme dildo rondhopsen", vertelt Janzen, die alweer enige tijd gelukkig is met jeugdvriend Marco. "Ik heb zo mijn adresjes waar ze spannende lingeriesetjes verkopen, maar ik ga niet in de touwen hangen, dat doe ik in de musical 'Tarzan' al genoeg."

Janzen wordt aanbeden door haar mannelijke fans, maar ze geeft toe dat ze ook nog weleens onzeker is over haar uiterlijk. "Ik ben een vrouw, dus ik heb altijd wat te zeiken. Ik zou langere benen willen hebben en dat buikje kwijt willen dat ik eigenlijk al vanaf mijn vijfde heb en dan is er ook nog mijn flapoor." Toch zou ze niet snel iets aan haar uiterlijk laten doen. "Als ik naar mijn moeder en mijn tantes kijk, dan blijf ik volgens mij nog lang goed. Maar ik ben er niet op tegen."

Chantal Janzen speelt momenteel in de musical 'Tarzan' de rol van Jane. 'Tarzan' is acht keer per week te zien in het Circustheater in Scheveningen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen