Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt verbaast zich over zijn kroost

Shownieuws

Brad Pitt noemt zijn kinderen de 'grappigste mensen die hij ooit heeft ontmoet'. "Soms zeggen ze de meest hilarische dingen", vertelt hij in de Daily Mirror.

Brad Pitt noemt zijn kinderen de 'grappigste mensen die hij ooit heeft ontmoet'. "Soms zijn ze een beetje onhandelbaar en dan zeggen ze de meest hilarische dingen", vertelt hij in de Britse krant Daily Mirror.

Brad Pitt is gek op zijn gezin, dat bestaat uit zijn vriendin Angelina Jolie, de geadopteerde Maddox (6), Pax (3) en Zahara (2) en biologische dochter Shiloh (1). "We zijn een normaal gezin en we zijn klaar voor uitbreiding", zegt hij.

De 43-jarige acteur kan zich nog steeds verbazen over zijn kroost. "Ze kunnen een ongelooflijke chaos veroorzaken. We komen een hotelkamer binnen en een minuut later is het al een enorme troep." Het kan hem niets schelen. "Ik word heel rustig van de chaos van mijn kinderen."

Met vier jonge kinderen is het volgens Pitt heel belangrijk om stabiliteit te creëren binnen het gezin. "We maken veel tijd vrij voor onze kinderen. We doen dingen met zijn allen, maar we vinden het ook heel belangrijk om dingen met een kind tegelijk te doen."

Brad Pitt reist momenteel met zijn gezin de wereld over ter promotie van zijn film 'The assassination of Jesse James by the coward Robert Ford'. Voor zijn rol in de historische film ontving hij vorige week op het Filmfestival van Venetië een Gouden Leeuw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen