Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriend leert Paris 'van alles' over het milieu

Shownieuws

Paris Hilton geniet van het gezelschap van acteur Adrian Grenier. "Hij is een soort mentor voor me", vertelt ze. "Hij leert me van alles over het milieu."

Paris Hilton geniet met volle teugen van het gezelschap van Entourage-acteur Adrian Grenier. "Hij is een vriend van me en hij is een soort mentor voor me", vertelt de hotelerfgename in het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij leert me van alles over het milieu en over wat ik kan doen."

Al enige tijd gonst het van de geruchten over een relatie tussen de donkerharige acteur en Hilton. Volgens de blondine is er niets meer dan vriendschap tussen haar en de 31-jarige Grenier. "Ik vind het gewoon zo cool om met iemand te zijn die over meer kan praten dan over oppervlakkige dingen", jubelt de 26-jarige Hilton. "Hij is tenminste écht."

Paris is momenteel druk met de opnamen van de nieuwe horrorfilm 'Repo! The genetic opera' in Toronto. Ze neemt haar rol heel serieus en heeft zelfs een acteercoach in de arm genomen om haar te helpen. "Ik heb veel geoefend en ik kreeg de rol omdat ik de beste was tijdens de auditie. Ik heb de rol verdiend en ik ga mijn stinkende best doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen