Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan schrijft liedjes in afkickkliniek

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft een nieuwe hobby gevonden in de afkickkliniek. "Ze schrijft liedjes over wat ze de afgelopen tijd heeft meegemaakt", onthult haar vader.

Lindsay Lohan heeft nieuwe hobby's gevonden om haar tijd in de afkickkliniek op een nuttige manier door te brengen. "Ze schrijft liedjes over wat ze de afgelopen tijd allemaal heeft meegemaakt", vertelt haar vader in de Britse krant News of the World. "Als ze niet schrijft, maakt ze de paardenstallen schoon en tuiniert ze." Of ze van plan is de nummers ook daadwerkelijk op te nemen, is nog onduidelijk.

Michael Lohan bracht afgelopen week een bezoekje aan zijn dochter in de kliniek in Utah, waar ze sinds juli verblijft. Lindsay zag haar vader nauwelijks nog nadat haar moeder Dina was weggegaan bij de alcoholistische en gewelddadige Michael. Het was de eerste keer in drie jaar dat de inmiddels afgekickte Michael zijn beroemde dochter weer zag. "Toen ik binnenkwam, sprong ze in mijn armen. Daarna kwam ze bij me op schoot zitten en huilde ze als een baby."

Tussen het snotteren door vertelde de 21-jarige actrice aan haar vader dat ze weg wil uit Hollywood. "Ze zei dat ze Hollywood haat en dat ze niet meer daar wil wonen", aldus haar vader, die tegenwoordig een devoot christen is en in een afkickkliniek werkt. "Ze zegt dat ze gaat verhuizen zodra ze uit de ontwenningskliniek komt."

Voor Lindsay zou een pauze van haar filmcarrière de enige optie zijn om haar leven weer op orde te krijgen. "Zodra ze aan haar lopende verplichtingen heeft voldaan, trekt ze zich terug uit de filmwereld om bij haar familie aan de oostkust te zijn."

Het programma dat Lindsay volgt loopt over enkele weken ten einde, maar de rossige actrice zou er volgens haar vader over denken om haar verblijf in de kliniek te verlengen. "Ze wil zeker weten dat ze het in haar eentje redt in de buitenwereld."

Eind vorige maand werd Lindsay veroordeeld tot een celstraf van 24 uur, omdat ze voor de tweede maal in korte tijd dronken achter het stuur zat. Bovendien trof de politie beide keren cocaïne aan in haar auto. Ze verblijft sindsdien in de afkickkliniek in Utah.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen