Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man Amy Winehouse voor de rechter

Shownieuws

Blake Fielder-Civil, de man van zangeres Amy Winehouse, moet zich voor de rechter verantwoorden. Hij zou een barman hebben aangevallen, zo meldt de Daily Mail.

Blake Fielder-Civil, de echtgenoot van Amy Winehouse, moet zich volgende maand voor de rechter verantwoorden. Hij wordt beschuldigd van het aanvallen van een barman. Dat meldt de Britse krant Daily Mail. Winehouse zou doodsbang zijn dat haar man achter de tralies belandt.

De barmedewerker van de trendy Macbeth pub in Londen moest zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen na de vechtpartij met Blake. Het liefje van de Britse zangeres beweert onschuldig te zijn.

Fielder-Civil zit niet thuis te kniezen in afwachting van de rechtszaak. Hij zocht de afgelopen tijd stad en land af voor een passend cadeau voor zijn donkerharige vrouw, die vrijdag 24 jaar werd. Blake wist een vintage jukebox op de kop te tikken voor Amy, die gek is op alles uit de jaren veertig en vijftig.

Amy en Blake, die sinds april als getrouwd stel door het leven gaan, maken roerige tijden door. De twee zwalkten vorige maand met bebloede kleding en vol blauwe plekken door de straten van Londen. Ze waren elkaar na een ruzie te lijf gegaan in een hotel.

Eerder belandde de 'Rehab'-zangeres in het ziekenhuis na een kennelijke overdosis drugs en drank, al sprak haar woordvoerder van oververmoeidheid. De echtelieden lieten zich meermaals behandelen aan hun dank- en drugsverslaving, maar verlieten alle keren voortijdig de afkickkliniek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen