Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sting gesnapt bij verlaten Duits bordeel

Shownieuws

Sting werd woensdag gefotografeerd toen hij een bordeel verliet. Volgens de woordvoerder van de getrouwde rocker is hij gewoon geïnteresseerd in stripclubs.

De eenzaamheid van het toeren lijkt Sting te veel te zijn geworden. De artiest, die door de reünietournee van The Police nu al ruim vier maanden van huis is, werd woensdag gefotografeerd toen hij een bordeel in de Duitse stad Hamburg verliet. Deze gelegenheid, 'Relax', is officieel een stripclub, maar volgens berichten in verschillende media staan er ook prostituees ter beschikking van de klanten.

Volgens een woordvoerder van de 55-jarige rocker, die al 25 jaar samen is met zijn vrouw Trudie Styler, moet er echter niet te veel achter de foto's gezocht worden. "Sting en zijn vrouw Trudie zijn altijd open geweest over hun interesse in stripclubs. Ik weet niet of hij die tent bezocht heeft, maar het zou me niet verbazen. Het is ook niet iets om je voor te schamen", verklaarde zij tegenover verschillende media.

Samen met David Bowie wordt Sting, die donderdag en vrijdag met The Police in de Amsterdam Arena stond, al een tijdje genoemd als investeerder in een nog te openen stripclub in New York. In de nachtclub Forty Deuce worden burleske stripteases gegeven. Er bestaan al vestigingen van deze keten in Hollywood en Las Vegas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen