Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Advocaat Britney wil voogdijdocumenten verzegelen

Shownieuws

De advocate van Britney Spears wil voorkomen dat haar scheidingsperikelen openbaar worden. Ze wil alle documenten in de voogdijzaak van Spears verzegelen.

(Novum/AP) - De advocate van Britney Spears wil voorkomen dat de scheidingsperikelen van de zangeres binnenkort op straat liggen. Ze heeft de rechter daarom verzocht alle documenten in de voogdijzaak tussen de 25-jarige Spears en haar ex-man Kevin Federline te verzegelen. Maandag wordt bekend of dit verzoek wordt ingewilligd.

De advocate reageert hiermee op het verzoek van het Amerikaanse tijdschrift People en het televisiestation KNBC-TV om de documenten vrij te geven.

Spears en Federline, die in juli officieel van elkaar scheidden, zijn momenteel in een conflict verwikkeld over de voogdij over hun twee zoontjes. Ze delen nu de voogdij over de 2-jarige Sean Preston en de 1-jarige Jayden James, maar Federline wil de volledige zorg over de jongetjes. Hij heeft verschillende mensen uit de omgeving van Spears, zoals haar nichtje en een bodyguard, gedagvaard en wil met hun getuigenissen de kwaliteiten van Britney als moeder ter discussie stellen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen