Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stemproblemen voor Maaike Widdershoven

Shownieuws

Maaike Widdershoven moet rust nemen om haar stem te sparen. De musicalster, die meedoet aan 'Musical to the max', moet van de dokter absolute rust houden.

Maaike Widdershoven moet rust nemen om haar stem te sparen. De musicalster, die meedoet aan het musicalconcert 'Musical to the max', heeft van de dokter absolute rust voorgeschreven gekregen. Ze mag niet zingen tot de première van de show zondag in Amstelveen.

Brigitte Nijman, die ook in de show zit, zegt dat de première niet in gevaar is. Maaike zou voor die tijd weer opgeknapt moeten zijn.

Het lijkt erop dat de voltallige cast door een griepvirus is getroffen. Brigitte Nijman voelt zich, net als haar collega's Tony Neef, Frans Schraven en Joke de Kruijf inmiddels weer fit genoeg om op te treden. "We waren wat grieperig, maar het is allemaal niet zo erg", vertelt ze. "De première gaat hoe dan ook door."

In 'Musical to the max' zingt de cast nummers uit bekende en minder bekende musicals. De muzikale begeleiding is in handen van Edwin Schimscheimer, die de afgelopen jaren naam heeft gemaakt als muzikaal leider van vele theaterproducties. De regie is in handen van de Amerikaanse musicalregisseur John Yost.

De voorstelling trekt na de première in Amstelveen langs ongeveer veertig Nederlandse theaters. De tournee eindigt op 23 januari in Rijswijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen