Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Colin Farrell trakteert zwerver op nieuwe garderobe

Shownieuws

Colin Farrell heeft zich van zijn beste kant laten zien. Hij nam een dakloze in Toronto mee naar een winkel, waar ze jassen, broeken, laarzen en sokken kochten.

Colin Farrell heeft zich van zijn beste kant laten zien. De 31-jarige acteur heeft een Canadese zwerver verwend met cadeautjes die de man goed van pas moeten komen, zo meldt het Canadese tv-station CTV op zijn website.

De filmster was in Toronto ter promotie van de nieuwe film van Woody Allen, 'Cassandra's dream'. Hij nam de dakloze, die zichzelf 'Stress' noemt, mee naar een winkel, waar ze waterbestendige jassen, broeken, laarzen en sokken kochten.

"De zwerver mocht uitkiezen wat hij wilde", vertelt Dave Mott, de manager van de winkel. "Colin zocht een slaapzak en een rugzak voor hem uit." Volgens de manager gedroeg het opvallende koppel zich alsof ze oude vrienden waren.

Nadat Stress voor ruim vijftienhonderd euro van top tot teen in het nieuw was gestoken, nam Farrell hem mee naar een pinautomaat. De Ierse acteur nam zeshonderd euro op en overhandigde het aan de dakloze, die daarmee een kamer moest huren.

Colin Farrell werd bekend door rollen in films als 'Minority report', 'Phone booth' en 'Miami vice'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen