Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney denkt na over tweede optreden'

Shownieuws

Britney Spears heeft geen podiumangst overgehouden aan haar act tijdens de MTV Video Music Awards. Ze zou nadenken over een optreden tijdens de Emmy Awards.

Britney Spears heeft geen podiumangst overgehouden aan haar rampzalig verlopen optreden tijdens de MTV Video Music Awards. De gevallen popprinses denkt na over een optreden tijdens de Emmy Awards komende zondag, meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De tv-zender Fox, die de jaarlijkse uitreiking van de televisieprijzen uitzendt, zou momenteel onderhandelen met de 25-jarige Spears. Naar verluidt is het idee dat Britney zich op het podium verontschuldigt voor haar openingsacts bij de VMA's. Ze zou daarover nadenken.

Het optreden waarmee Britney zondag de muziekshow opende, heeft een ware mediahype veroorzaakt. Geen krant of televisieprogramma liet het optreden onbesproken. De zangeres werd alom te dik bevonden voor de krappe bikini waarin ze op het podium verscheen. Ook zou ze lomp hebben gedanst en regelmatig zijn vergeten te playbacken op haar nieuwe single 'Gimme more'.

Een woordvoerder van Spears wil niet zeggen dat de geruchten over het optreden komende zondag honderd procent onwaar zijn. "Maar als ze iets gaat doen tijdens de Emmy's, worden de onderhandelingen niet via de officiële weg gevoerd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen