Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nachtelijke tv-show voor homo's op RTL 8

Shownieuws

Eddy Keur en Marco Verhagen presenteren vanaf 28 september zes dagen in de week het tv-programma Boys Tonight. De show is voor een 'gay minded' publiek.

Eddy Keur en Marco Verhagen presenteren vanaf 28 september zes dagen in de week het tv-programma Boys Tonight. De show wordt gemaakt voor een 'gay minded' publiek. De uitzendingen, die 's nachts te zien zijn, duren een halfuur en worden uitgezonden via het homeshoppingkanaal op RTL 8.

Het duo krijgt van de zender complete vrijheid. "We mogen eigenlijk alles doen wat we willen", zegt Verhagen, die wel belooft dat in de uitzendingen geen seks, porno of belspelletjes voor zullen komen.

Keur noemt het programma 'RTL Boulevard in het klein'. De uitzendingen worden dan ook gevuld met veel entertainment, gefilmd op verschillende locaties in Nederland. Ook veel BN'ers zijn te gast in de show. "We hebben een enorm adressenbestand met bekende Nederlanders", zegt Keur. "Beau van Erven Dorens hebben we gestrikt voor de eerste uitzending."

De heren maken het programma naar eigen zeggen puur voor de lol. "We willen gewoon lachen en gieren. Voor het geld hoeven we het niet te doen", vertelt Keur. "We hebben allebei een krantenwijk erbij genomen om dit te bekostigen."

Verhagen en Keur werkten al eerder samen voor de Rotterdamse regionale televisiezender RNN 7. Keur was een aantal jaren geleden de stem van het tv-programma Cash & Carlo, en was de sidekick van Gordon in zijn radioprogramma op Noordzee FM. Verhagen presenteerde samen met Sanne Heijen eerder dit jaar het ochtendprogramma Tijd voor Tien op de inmiddels verdwenen zender Tien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen