Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shakira blijkt nog rijkelijker bedeeld

Shownieuws

Dat ze bloedmooi is en goed met haar heupen kan wiegen, wisten we al. Maar Shakira is niet alleen fysiek goed bedeeld, ze blijkt ook nog eens zeer intelligent.

(Novum/AP) - Dat ze bloedmooi is en goed met haar heupen kan wiegen, wisten we al. Maar Shakira is niet alleen fysiek goed bedeeld, ze blijkt ook nog eens bovengemiddeld intelligent. Deze zomer volgde de vermaarde zangeres colleges aan de universiteit van Californië in Los Angeles. Een van haar docenten, die beweert de wereldberoemde popster niet te kennen, zegt zeer onder de indruk te zijn van haar capaciteiten.

Shakira kwam vaak na de les nog langs om de lesstof nader te bespreken, zegt docent Robert Cleve. Haar vragen en inzichten over het college 'Introductie tot de Westerse beschaving: Oude beschavingen van de prehistorie tot circa 843 na Christus' lieten hem niet onberoerd.

De 30-jarige Shakira stelde zich volgens Cleve op als een gewone student. "Ze zei me dat ze op bezoek was uit Colombia en dat ze dit deed voor haar eigen plezier en ontwikkeling. Ze gedroeg zich niet als een grote beroemdheid."

Shakira, wier eerste album uitkwam toen ze 14 was, werkte gedurende haar muzikale carrière aan haar intellectuele ontwikkeling. Ze nam tijd vrij om haar middelbare schooldiploma te halen en haar manager liet weten dat ze les krijgt in de geschiedenis en de taal van sommige landen die ze bezoekt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen