Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sander Vahle neemt het op voor Linda de Mol

Shownieuws

Sander Vahle, de partner van Linda de Mol, is het gespeculeer over de breuk met de presentatrice spuugzat. In De Telegraaf neemt hij het voor haar op.

Sander Vahle, de partner van Linda de Mol, is het gespeculeer over zijn relatie met de presentatrice spuugzat. Hij voelt zich gedwongen een verklaring af te leggen waarin hij het opneemt voor Linda, die in de media wordt aangewezen als schuldige van de breuk. "Linda is geen koele, zakelijk bitch, die alle touwtjes in handen heeft, maar een leuke, sociale vrouw en moeder met een groot hart", zegt hij vrijdag in De Telegraaf.

Begin deze maand werd bekend dat Sander en Linda voorlopig uit elkaar zijn. Volgens de manager van De Mol is dat omdat het stel een pas op de plaats nodig heeft. Daarna kwam al snel de geruchtenstroom op gang over de affaires die Linda erop zou nahouden, onder anderen met Viggo Waas. Ook werd gesteld dat ze haar werk belangrijker vindt dan haar relatie.

Vahle noemt deze beschuldigingen 'onterecht' en 'misselijkmakend', met als dieptepunt het interview dat de ex-man van De Mol gaf aan een roddelblad. Daarin stelde hij dat zijn ex een controlfreak is. "Het is pijnlijk voor Linda dat zij aan alle kanten de schuld, voor zover die er überhaupt is, in de schoenen geschoven krijgt."

De 41-jarige regisseur roept de media in de krant op Linda en hun kinderen, Julian (10) en Noa (7), met rust te laten. "Het is moeilijk genoeg. We zijn twaalf jaar heel gelukkig geweest met elkaar en hopen nog steeds hieruit te komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen