Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Touriya Haoud heeft kanker

Shownieuws

Bij de moeder van Touriya Haoud is kanker geconstateerd. "Een tijdje geleden voelde mama een bobbeltje in haar nek. Het bleek een tumor te zijn", vertelt ze.

Bij de moeder van Touriya Haoud is onlangs kanker geconstateerd. "Een tijdje geleden voelde mama een bobbeltje in haar nek. Het bleek een tumor te zijn", vertelt het Nederlandse model deze week in de glossy Grazia. "Volgens de artsen gaat het om een gevaarlijke kankersoort, maar gelukkig zijn ze er op tijd bij. Het is niet uitgezaaid naar haar organen, dus mijn moeder gaat uit van het beste."

De 29-jarige brunette woont al enkele jaren in Los Angeles, waar ze haar man Greg Vaughan leerde kennen. Vorig jaar trouwde ze met de acteur, die onder meer te zien is in de soapserie General Hospital. Samen met hem kreeg ze in mei een zoontje, Jathan James. Haoud wil haar moeder Gordana zo snel mogelijk opzoeken. "Ze kan niet wachten tot ik met Jathan langskom. Dat vooruitzicht geeft haar enorm veel kracht."

Voorlopig heeft ze haar handen vol aan haar zoontje, maar Haoud wil graag meer kinderen. "Zoals we er nu over denken, willen we over een jaar of twee proberen nog een keer zwanger te worden. Een broertje of zusje voor Jathan lijkt me het einde."

Ook haar carrière wil ze weer oppakken. "In januari wil ik weer voorzichtig beginnen met commercials", zegt de donkere schone, die kleine rollen speelde in enkele Nederlandse en Amerikaanse producties. "Hier draait alles om het hebben van een goede agent. Die mazzel heb ik, omdat ik via Greg bij de juiste mensen ben terechtgekomen. Iemand als Ferri Somogyi heeft dat geluk niet gehad. Dan is het allemaal een stuk lastiger."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen