Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Humor houdt Bonnie St. Claire overeind

Shownieuws

Bonnie St. Claire heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat klappen geïncasseerd, maar humor houdt haar overeind. "Ik ben nog steeds 'alive and kicking'."

Bonnie St. Claire heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat klappen geïncasseerd van de media, maar humor houdt haar overeind. "Ik heb een hoop ellende meegemaakt, maar positiviteit en humor hebben mij tot nu toe nog steeds door dit leven gesjeesd", vertelt Bonnie aan Novum Nieuws. "Ik ben nog steeds 'alive and kicking' en mijn advies is: vooral doorgaan."

Bonnie, die onder meer werd bestempeld als alcoholist en als stommer dan een chimpansee, heeft nu weer reden genoeg om positief te zijn. Ruim zestien jaar na haar laatste hit met het lied 'Morgen wordt alles anders' dook ze weer de studio in om een single op te nemen. De 57-jarige blondine is erg enthousiast over 'Geef me nog één keer een kans'. "Het is een heel leuk liedje met veel accordeon en heel mooie intervallen", vertelt ze. "Het is een liedje waarvan ik meteen dacht: leuk, waarom niet."

Om de hitpotentie van haar nieuwe lied te verhogen ging ze in zee met producer Edwin van Hoevelaak, die verantwoordelijk is voor de huidige hits van Nick & Simon en Jeroen van der Boom. "Laat mij maar in dat rijtje thuishoren.", lacht Bonnie. "Laten we hopen dat ik hierdoor weer in de hitparade kan komen."

Behalve voor een nieuw platencontract heeft haar positiviteit er ook voor gezorgd dat zij een huwelijkscrisis met haar man Arne-Jan Jongebloed heeft overleefd. "We zaten even in een dip. Zoiets kan gebeuren, maar we hebben gewoon een goed gesprek gehad en zijn eruit gekomen", legt ze uit. "Gelukkig is het niet zo grootschalig in de pers uitgemeten als bij Linda de Mol en haar Sander. Wij zijn er in ieder geval weer uit, en nu maar hopen dat Linda er nog uitkomt." Bonnie en haar negentien jaar jongere echtgenoot trouwden een kleine drie jaar geleden voor de camera's van SBS Shownieuws.

De nieuwe single van Bonnie St. Claire ligt in oktober in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen