Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie Minogue komt met nieuwe single

Shownieuws

Zangeres Kylie Minogue brengt op 12 november haar langverwachte nieuwe single uit. Het nummer '2 hearts' is vanaf 5 november al te downloaden.

Kylie Minogue brengt op 12 november haar langverwachte nieuwe single uit. Dat onthult de Australische zangeres op haar website. Het nummer '2 hearts' is vanaf 5 november al te downloaden. Het gaat om de eerste single van haar nieuwe album, dat later die maand verschijnt.

'2 hearts' is geschreven en geproduceerd door de Britse electroband Kish Mauve. Verdere details over het nieuwe album van de 39-jarige artieste worden binnenkort bekendgemaakt, zo is op de website te lezen.

Het is bijna vier jaar geleden dat Minogue haar laatste studioalbum 'Body language' uitbracht. In 2005 werd borstkanker bij haar ontdekt. In mei van dat jaar werd de tumor operatief verwijderd. Na een succesvolle behandeling zag eind dat jaar de op zichzelf staande single 'Over the rainbow' het licht.

Begin 2006 werd bekend dat Minogue aan nieuw materiaal werkte. Zo zou ze voor haar nieuwe plaat samenwerken met de Scissor Sisters en de jazzzangeres Blossom Dearie. Eind vorig jaar hervatte ze haar Showgirl Homecoming Tour, die ze wegens haar ziekte had moeten afbreken.

Minogue is bekend van hitsingles als 'I should be so lucky', 'Can't get you out of my head' en 'Slow'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen